Bejelentés


Hiteles tájékoztatás Elvesztetted a munkád? Ne sopánkodj,vedd a saját kezedbe


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Érdemes önkormányzati lakásokat adni?

Az önkormányzati lakók áldásos tevékenységei!

A város több pontján is óriási problémát okoznak az un. önkormányzati lakók. Egyikük sem érzi magáénak a lakást,és a hozzá tartozó udvart,zöld területet sem. Van a testületen belül egy bizottság, amelynek feladata ezen lakások állapotát,rendeltetésszerű használatát ellenőrizni. Azt nem tudom mikor melyiket ellenőrzik,ellenőrizték,de amit tegnap láttam az a csúcs. Mosoni városrészben,Mofémtelepen,Ipartelepen, csicskákat tartanak a lakásokhoz tartozó fáskamrákba. Nem tűnik fel senkinek?

A Mofémtelepen rendszeresen a szemétszállítást követő napon,így néz ki a konténer és környéke.

Míg az egyik lakó(lakók) próbálják szebbé tenni a környezetüket,azok akik nem tulajdonosai az itt található lakásoknak,rendszerint ezt csinálják. Ennek a kukának is története van,mint minden másnak. A két társasháznak önálló kukája volt egészen 2012-ig. Aztán egy svéd úgy gondolta,kipróbálja,hogy melyik erősebb a kuka,vagy az autója. Nos mindkettő összetört,rendőrségi intézkedést is foganatosítottak. A kiérkező járőr az elkövetőt beültette a rendőrautóba,felvette a jegyzőkönyvet gondolom,majd  néhány hét múlva kiküldték a közös képviselőnek,hogy ismeretlen a tettes,ezért megszüntették az eljárást. Gyorsan hozzá teszem, az autónak nem volt érvényes műszaki vizsgája,nem volt biztosítása,a vezetőnek pedig nem volt gépjármű vezetői engedélye!Azóta a Lajtaszernek nincs kukája,de hatékonyan használják a Dobó utcaiakét. Meddig lehet ezt még tűrni? A közös képviselő többszöri kérésnek,felszólításnak sem tett eleget,és nem vásároltatott kukát a Lajtaszer utcai lakókkal a közös alapból. Persze szemétdíjat mindenki ugyan annyit fizet,mint ha minden rendben lenne,de hát nincs rendbe semmi. A kukások csak a konténert ürítik ki ami mellette van,azt nem szedik össze. Miért is szedné,nem az ő dolga.

A másik szép történet a Buda utcai társasháznál látható nap mint nap.

Szegény Szamaras Tóni legalábbis a városban így ismerik, el kellett vitetni a két szamarát,mert nem megfelelő körülmények között tartotta őket ill. azért,mert ezen az udvaron nem szabad ilyen állatokat tartani. Ma meg 4-5 póni futkározik ugyan ott,de már hónapok óta,össze vissza potyogtatják a lócitromot. Tegnap éppen a nagy nyilvánosság előtt próbálkoztak egy fedeztetéssel.

Tessék mondani, ez normális dolog?


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!